המרפאה מעל – עיצוב לרפואת משפחה



במרפאה הזו רצו שתהיה הרגשה של בית. למרות שמדובר בביקור אצל רופא, היה חשוב לתת אוירה רגועה ונינוחה כבר מהכניסה. דלפק הקבלה הוצב מול הדלת והוא הרהיט המרכזי שמכתיב את האוירה הנעימה. צבעים רכים בשילוב של עץ וירוק נותנים את התחושה הביתית

תאורה שקועה מינימליסטית מלווה את המסדרון.


את דלפק הקבלה ניתן לראות מהמסדרון ביציאה מכל חדר. כך מקבלים את הצבעוניות והאוירה בכל פינה במרפאה כמו גם את התחושה של שירות וזמינות

על מנת להגדיל את חלל ההמתנה, הדלפק ניבנה עם פינה אלכסונית ובכך מאפשר מקום נרחב יותר וגישה נוחה לקבלת שירות. כמו כן, חלקו האחד מרחף באויר על מנת לאפשר גישה למטופלים בכסאות גלגלים. להקלה בהתמצאות בין החדרים, נקבעו עליהם מספרים


חדרי הרופאים עוצבו באופן מינימליסטי עם אותם צבעים ובאותה הרכות

שתהיה לכולנו רפואה שלמה

לאתר המרפאה


Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox