עיצוב חדר המגורים – סלון בגבעתיים


לבעלת הדירה הזו, שהורחבה במסגרת תמ”א 38, היתה בקשה אחת. שהסלון יהפוך לחדר המגורים. שם יראו טלויזיה, יקראו ספרים, יעבדו על יד המחשב וגם שתהיה בו פינת האוכל. שכל הדינמיקה המשפחתית תתרכז בחלל המרכזי של הבית

הוחלט על עיצוב סלון מודרני בסגנון אורבני עם חמימות ביתית. לכן הריצוף הוחלף לאפור והספה רופדה מחדש בצבע סגול כך שתהיה מוקד הבית ותתאים לכריות המקוריות


במסגרת התמ”א התקבל חלל נוסף לסלון מאחורי אחד מעמודי הבנין ש”נתקע” באמצע החדר. הוחלט למקם שם את הספריה / פינת המחשב. בין העמוד לקיר נקבעו מדפי עץ שחוצצים בין הספריה לסלון. ולמרות ההפרדה עדיין מורגש שזה חדר אחד

מצדה האחד, הבלאגן של חדר העבודה, משחקי הקופסא, מחשב וקלסרים, מהצד שפונה לסלון רואים בעיקר ספרים ואת מי שיושב בפינת העבודה. נוצר חלל שהוא גם פרטי וגם ציבורי


פינת האוכל קיבלה את הצבעוניות האפורה של הרצפה, בזכות שולחן בצבע וטקסטורה דמויי בטון. התאורה לפינת האוכל, בצבעי חרס וחרדל, כמו תכשיט שמחבר בין הסלון למטבח. על מנת להבליט את השולחן והתאורה, נבחרו כסאות חסרי צבע


מבט מהמטבח על פינת האוכל, הסלון ופינת העבודה. צבעוניות אחידה ומרגיעה עם אוירה אורבנית ביתית. החלל הזה שוקק חיים ועשיה


חלק מחדרי השינה. חדר שינה הורים וחדר למתבגרת. חוסר סימטריה לרוב מעוררת עניין גם כשיש מעט רהיטים בחדר





Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox